Priser

ERBJUDANDE: Just nu 20% rabatt för Undersökning/Friskvårdskoll 

Undersökning/Friskvårdskoll

Koll av hundens fysiska status; muskler och leder och hundens belastning som sker på en sk. 4leg check samt ev. din hunds behov av rehabilitering alt. friskvårdsträning. 

Per gång      695 kr 

Water Treadmill
Per gång      450 kr
5-kort          2200 kr
10-kort        3900 kr*
20-kort       5900 kr*

* Passa på att köpa till laserbehandlingar för endast 100 kr per tillfälle! (Vid köp av minst ett 10-kort)

Laserbehandlingen hjälper till att få bl.a. spända ömma muskler att slappna av - vilket är en förutsättning för att hunden skall kunna tränas optimalt i vattnet.

IMG_0918

VibrationsplattanVibrationsplattan - vid träning själv på vibbplattan krävs ett introduktionstillfälle. 

Introduktionstillfälle 150 kr - med instruktioner om upplägg m.m.
Per gång    75 kr
10 kort 600 kr 

Massage
Per tillfälle    450 kr
5-kort         2000 kr

 

Laserbehandling

Laserbehandling 
5-kort         1500 kr
10-kort       2700 kr

Laserbehandling i samband med övrig träning 100 kr per gång (minst 10 ggr)

laser

Laserbehandling 
Behandling av laser är en väldokumenterad behandlingsmetod som är mycket effektivt på artros, muskel och senskador samt till sårbehandling. Companion Therapy Laser är en klass 4 laser som behandlar djupt och effektivt, och är det senaste inom laserterapi. Med laserbehadling kan din hunds rehabilitering effektiviseras och förkortas avsevärt. Laserbehandling har en dokumenterad effekt på läkning och används flitigt även på humansidan inom vården och rehabilitering. 

Vid behandling av kroniska problem kan dock en smärta öka eller uppträda 6-24h efter behandling. Detta beror på att laserljuset sätter igång läkningsprocesser och det kroniska problemet ”akutiseras”. Smärtan går i regel över efter någon dag.

Det andra som kan hända är att smärtan försvinner helt efter behandling. Då kan laserns smärtlindrande effekt leda till att djuret överbelastar det sjuka/skadade området, med en försämring som följd. Det är då viktigt att djuret inte får överbelasta även om det är smärtfritt.

Dessa priser gäller tillsvidare och är inklusive moms.